שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עוף וקישואים / ynet


חומרים (2 מנות)
למרינדה:
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
1 כפית דבש
לסלט:
1/2 קילו חזה עוף, נקי, חתוך לרצועות קצרות
2-3 קישואים
1 בצל סגול בינוני
1/4 כרוב סגול
1/2 ראש חסה
10 עגבניות שרי, חתוכות לחצאים (אפשר גם 2-3 עגבניות רגילות חתוכות גס)
4 כפות שמן זית
לקישוט:
1/4 פטרוזיליה קצוצה (אופציונאלי)
אופן ההכנה
  1. המרינדה: מערבבים את חומרי המרידנה יחד עד לתערובת אחידה.
  2. מניחים את רצועות העוף במרינדה ומניחים בצד.
  3. הסלט: פורסים את הבצל הסגול ואת הקישואים לפרוסות.
  4. קוצצים את הכרוב הסגול ואת החסה.
  5. מניחים בקערה את החסה והכרוב.
  6. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את רצועות העוף יחד עם המרינדה עד שהעוף מוכן ושזוף.
  7. מוציאים את העוף מהמחבת ומשאירים את המרינדה ומטגנים את פרוסות הקישואים עד לריכוך.
  8. מוסיפים לקערה עם החסה והכרוב את העוף, הבצל הסגול, הקישואים והעגבניות. מערבבים קלות, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבבים שוב.
  9. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.

 

חזרה