שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות עוף, ג'ינג'ר ולואיזה מאודות / בני לוי

קציצות מאודות הן קציצות המושפעות מהמטבח האסייתי וחביבות בעיקר על חובבי הבריאות וטעמי המזרח הרחוק. כלי חשוב באידוי הקציצות הוא סלסלת האידוי שהיא סלסלת במבוק אותה מניחים על סיר מים רותחים ומאדים את הקציצות. למי שאין בנמצא סלסלה זו, ניתן להשתמש גם במסננת המונחת על סיר מים רותחים. קציצות אלה משלבות בין עוקצניותו של הג'ינג'ר לרעננותה של הלואיזה ומתאימות בעיקר לימות הקיץ החמים.


חומרים
500 גרם פרגית, טחונה
כף ג'ינג'ר, קצוץ
ביצה אחת
1/4 כוס עלי לואיזה, קצוצים
4 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה

  1. לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
  2. קורצים קציצות ומאדים כ-12 דקות
חזרה