שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות הודו, סויה ושומשום שחור מאודות / בני לוי

קציצות מאודות הן קציצות המושפעות מהמטבח האסייתי וחביבות בעיקר על חובבי הבריאות וטעמי המזרח הרחוק. כלי חשוב באידוי הקציצות הוא סלסלת האידוי שהיא סלסלת במבוק אותה מניחים על סיר מים רותחים ומאדים את הקציצות. למי שאין בנמצא סלסלה זו, ניתן להשתמש גם במסננת המונחת על סיר מים רותחים. קציצות אלה הן בעלות השפעה יפנית לחובבי הטעם האסייתי העז.


חומרים
500 גרם שווארמה הודו, טחונה
3 כפות רוטב סויה
כף שומשום שחור
בצל בינוני, קצוץ
3 שיני שום, כתושות
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
  2. קורצים קציצות ומאדים כ-12 דקות.

 

 

חזרה