שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ירקות שורש מאודים ברוטב לימון ושום / אורי מאיר-צ'יזיק

סלט מאודה פשוט מירקות השורש שהגיעו מהשדה, הסוד של הסלט הזה הוא טריות השורשים, ככל שהם טריים יותר כך הוא טעים יותר.


חומרים
שורש פטרוזיליה
לפת
סלק
גזר
לימון סחוט
שן שום כתושה
מעט שמיר קצוץ
קורט מלח
שמן זית
אופן ההכנה
  1. חותכים את ירקות השורש לרצועות ומאדים על רשת אידוי מעל למים רותחים עד שהירקות מתרככים.
  2. מערבבים בקערית את הלימון הסחוט, השום הכתוש, המלח והשמיר.
  3. מניחים את הירקות המאודים בקערית, מזליפים עליהם מהרוטב ואחר-כך גם מעט שמן זית.

 

חזרה