|
|
|
|
מעדן אספרגוס בר עם ביצים
/ חוסאם עבאס
|
חומרים
|
צרור אספרגוס בר (כ-500 גרם) |
4 ביצים |
1 עגבנייה חתוכה לקוביות |
1 פלפל ירוק קצוץ דק (אפשר חריף) |
פלפל שחור גרוס |
מלח |
שמן זית לטיגון |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את אספרגוס הבר במים כ-15 דקות, מסננים וחותכים לרצועות קטנות.
- בסיר רחב מטגנים את האספרגוס, מוסיפים את העגבנייה והפלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
- מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים.
- מתבלים וממשיכים לבשל כ-5 דקות
- מומלץ להגיש עם יוגורט עזים כרוטב
| חזרה | | |