שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מעדן אספרגוס בר עם ביצים / חוסאם עבאס


חומרים
צרור אספרגוס בר (כ-500 גרם)
4 ביצים
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק קצוץ דק (אפשר חריף)
פלפל שחור גרוס
מלח
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
  1. מרתיחים את אספרגוס הבר במים כ-15 דקות, מסננים וחותכים לרצועות קטנות.
  2. בסיר רחב מטגנים את האספרגוס, מוסיפים את העגבנייה והפלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים.
  4. מתבלים וממשיכים לבשל כ-5 דקות
  5. מומלץ להגיש עם יוגורט עזים כרוטב
חזרה