|
|
|
|
לבבות ארטישוק מוקפצים
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
8 לבבות ארטישוק גדולים ויפים (אפשר לקלף ארטישוק טריים או להתעצל ולקנות לבבות קפואים, הם לא רעים בכלל) |
3 כפות שמן זית |
1/2 לימון סחוט |
קמצוץ מלח וסוכר |
4 שיני שום, קצוצות |
חופן עלי פטרוזיליה |
אופן ההכנה |
- מבשלים את לבבות הארטישוק במים רותחים כ-10-20 דקות - לפי דרגת הרכות האהובה עליכם. אני אוהבת בישול מהיר ולהשאיר את הלבבות קצת קשים.
- במחבת טפלון איכותית שמים שמן זית ושום. מוסיפים את הארטישוקים ומקפיצים כ-3 דקות בתוספת מלח וסוכר לפי הטעם. מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה, מסירים מהאש וזוללים.
| חזרה | | |