שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לבבות ארטישוק מוקפצים / מרב ברזילי


חומרים
8 לבבות ארטישוק גדולים ויפים (אפשר לקלף ארטישוק טריים או להתעצל ולקנות לבבות קפואים, הם לא רעים בכלל)
3 כפות שמן זית
1/2 לימון סחוט
קמצוץ מלח וסוכר
4 שיני שום, קצוצות
חופן עלי פטרוזיליה
אופן ההכנה
  1. מבשלים את לבבות הארטישוק במים רותחים כ-10-20 דקות - לפי דרגת הרכות האהובה עליכם. אני אוהבת בישול מהיר ולהשאיר את הלבבות קצת קשים.
  2. במחבת טפלון איכותית שמים שמן זית ושום. מוסיפים את הארטישוקים ומקפיצים כ-3 דקות בתוספת מלח וסוכר לפי הטעם. מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה, מסירים מהאש וזוללים.

 

חזרה