שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל פול טרי עם בשר מקומי / אורי מאיר-צ'יזיק


חומרים
500 גרם תרמילים צעירים של פול טרי
250 גרם בשר טלה טחון
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן בינוני, חתוך לרצועות דקות
1 כף זרעי שומשום
1 כפית סומאק איכותי
חופן פטרוזיליה קצוצה
קורט מלח
אופן ההכנה
  1. מקפיצים על מחבת חמה את הבשר עם הפול ושמן הזית כחמש דקות, מוסיפים את הירק והתבלינים ומקפיצים עוד כחמש דקות.
  2. מגישים חם
חזרה