|
|
|
|
זאבן (ז'אבן)
/ דני שטרית
|
חומרים
|
2 כוסות מים |
1 ק"ג סוכר |
1 חלבון |
מיץ מ-1/2 לימון |
אופן ההכנה |
- בסיר בינוני מחממים את המים עם הסוכר ומבשלים עד שנוצר סירופ קרמל. מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מצננים.
- בקערה נפרדת מקציפים את החלבון עד לקבלת קצף לבן תפוח.
- מוזגים לאט את הסירופ לתוך הקצף, תוך כדי הקצפה, ומקציפים כ-10 דקות, עד שהזבאן מתגבש ונעשה מוצק.
| חזרה | | |