שלח להדפסה  
חגים ומועדים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חרוסת / טלי פרידמן

חרוסת מעיסה מלאה בה האגוזים והשקדים לא נקצצים ונטחנים


חומרים
500 מ"ל סילאן
מיץ מ-1-2 לימונים
50 גרם שקדים
50 גרם אגוזים
50 גרם אגוזי לוז (בונדוק)
50 גרם אגוזי קשיו
50 גרם שומשום, קלוי מעט
קורט הל טחון
אופן ההכנה
  1. במחבת גדולה מבשלים את הסילאן יחד עם מיץ הלימון על אש קטנה, כשעה עד שעה וחצי, עד להסמכה.
  2. מערבבים את יתר המרכיבים, פרט להל.
  3. אחרי צמצום הסילאן ומיץ הלימון מוסיפים אליהם את שאר החומרים, מוסיפים מעט הל, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
  4. מצננים לטמפרטורת החדר. שומרים בצנצנת ומערבבים לפני האכילה.
חזרה