שלח להדפסה  
פירות ים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קלמרי צרובים על מרק יוגורט רענן / ניר צוק

מתכון מרענן לימות הקיץ החמים.


חומרים
למרק יוגורט:
1 ליטר יוגורט
1/2 כוס חלב
2 כפות שמן זית
2 כוסות עלי רוקט
2 שיני שום
מלח ופלפל לבן
לקלמרי:
120 גרם ראשי קלמרי
2 כפות שמן
2 שיני שום פרוסות
3-5 פרוסות צ'ילי טרי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מרק יוגורט: טוחנים את כל מרכיבי המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק. מצננים קלות.
  2. קלמרי: במחבת מחממים שמן זית ומטגנים קלות את השום ופרוסות הצ'ילי.
  3. מוסיפים את ראשי הקלמרי ומקפיצים כ-2-3 דקות.
  4. מסירים מהאש ומניחים על המרק הצונן.
חזרה