קלמרי צרובים על מרק יוגורט רענן
/ ניר צוק
מתכון מרענן לימות הקיץ החמים.
|
חומרים
|
למרק יוגורט: |
1 ליטר יוגורט |
1/2 כוס חלב |
2 כפות שמן זית |
2 כוסות עלי רוקט |
2 שיני שום |
מלח ופלפל לבן |
לקלמרי: |
120 גרם ראשי קלמרי |
2 כפות שמן |
2 שיני שום פרוסות |
3-5 פרוסות צ'ילי טרי |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מרק יוגורט: טוחנים את כל מרכיבי המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק. מצננים קלות.
- קלמרי: במחבת מחממים שמן זית ומטגנים קלות את השום ופרוסות הצ'ילי.
- מוסיפים את ראשי הקלמרי ומקפיצים כ-2-3 דקות.
- מסירים מהאש ומניחים על המרק הצונן.
|
חזרה |