שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עגבניות שרי צרובות / ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדליה"

סלט עגבניות שרי מרענן עם מנגולד וגבינת פטה כבשים


חומרים
500 גרם עגבניות שרי
צרור מנגולד, רק הגבעולים
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה
100 גרם פטה כבשים איכותית
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
  1. מלהיטים ווק עם מעט שמן זית צורבים חצי מכמות העגבניות בחום גבוה עד שקליפתן מתבקעת ומעבירים לקערה. חוזרים על הפעולה עם הכמות הנותרת של העגבניות.
  2. חותכים את גבעולי המנגולד לחצאים ולרוחב הגבעול, מטגנים בחום נמוך 3 דקות (שישאר פריך) ומוסיפים לעגבניות השרי. מצננים.
  3. לאחר שהירקות מצטננים לטמפ' החדר, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל.
  4. בהגשה מפוררים מעל את הפטה.
חזרה