סלט עגבניות שרי צרובות
/ ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדליה"
סלט עגבניות שרי מרענן עם מנגולד וגבינת פטה כבשים
|
חומרים
|
500 גרם עגבניות שרי |
צרור מנגולד, רק הגבעולים |
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה |
100 גרם פטה כבשים איכותית |
1/3 כוס שמן זית |
אופן ההכנה |
- מלהיטים ווק עם מעט שמן זית צורבים חצי מכמות העגבניות בחום גבוה עד שקליפתן מתבקעת ומעבירים לקערה. חוזרים על הפעולה עם הכמות הנותרת של העגבניות.
- חותכים את גבעולי המנגולד לחצאים ולרוחב הגבעול, מטגנים בחום נמוך 3 דקות (שישאר פריך) ומוסיפים לעגבניות השרי. מצננים.
- לאחר שהירקות מצטננים לטמפ' החדר, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל.
- בהגשה מפוררים מעל את הפטה.
|
חזרה |