כדורי שוקולד-תמרים של מירי
/ מיכל וקסמן
כדורי שוקולד ותמרים עם מעט מרכיבים, דקה וחצי עבודה, בלי אפייה וממש טעימים
|
חומרים (25 מנות)
|
1.5 כוסות אגוזי מלך |
15 תמרים מסוג מג'הול (הגדולים שהם מאוד רכים ולחים יחסית) |
1/2 כוס אבקת קקאו |
קורט מלח |
1 כף מייפל טבעי |
1 כוס קוקוס טחון |
אופן ההכנה |
- טוחנים את האגוזים במעבד מזון עד שהם הופכים לאבקת אגוזים.
- מגלענים את התמרים ומוסיפים אותם לאגוזים הטחונים יחד עם הקקאו והמייפל.
- טוחנים הכל ביחד עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. אם התערובת יבשה ומפוררת מדי אפשר להוסיף כף של מים חמים ולערבב שוב.
- יוצרים מהתערובת כדורים לא גדולים. מגלגלים את הכדורים בקוקוס הטחון וזוללים.
|
חזרה |