שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כדורי שוקולד-תמרים של מירי / מיכל וקסמן

כדורי שוקולד ותמרים עם מעט מרכיבים, דקה וחצי עבודה, בלי אפייה וממש טעימים


חומרים (25 מנות)
1.5 כוסות אגוזי מלך
15 תמרים מסוג מג'הול (הגדולים שהם מאוד רכים ולחים יחסית)
1/2 כוס אבקת קקאו
קורט מלח
1 כף מייפל טבעי
1 כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה
  1. טוחנים את האגוזים במעבד מזון עד שהם הופכים לאבקת אגוזים.
  2. מגלענים את התמרים ומוסיפים אותם לאגוזים הטחונים יחד עם הקקאו והמייפל.
  3. טוחנים הכל ביחד עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. אם התערובת יבשה ומפוררת מדי אפשר להוסיף כף של מים חמים ולערבב שוב.
  4. יוצרים מהתערובת כדורים לא גדולים. מגלגלים את הכדורים בקוקוס הטחון וזוללים.

 

חזרה