שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט שקדים ירוקים / טלי פרידמן


חומרים (2 מנות)
1/2 ק"ג שקדים ירוקים טריים
4 בצלצלי שאלוט, קצוצים דק
1 שן שום, כתושה
3 לימונים, סחוטים למיץ
1/2 חבילת עלי נענע, קצוצים
חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
 
  1. חותכים את השקדים לרוחבם לפרוסות דקות מאד.
  2. מערבבים את שאר המרכיבים ומוסיפים אליהם את פרוסות השקדים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון ומעט שמן זית.

חזרה