|
|
|
|
סלט שקדים ירוקים
/ טלי פרידמן
|
חומרים (2 מנות)
|
1/2 ק"ג שקדים ירוקים טריים |
4 בצלצלי שאלוט, קצוצים דק |
1 שן שום, כתושה |
3 לימונים, סחוטים למיץ |
1/2 חבילת עלי נענע, קצוצים |
חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים |
מלח ים אטלנטי |
פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- חותכים את השקדים לרוחבם לפרוסות דקות מאד.
- מערבבים את שאר המרכיבים ומוסיפים אליהם את פרוסות השקדים.
- מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון ומעט שמן זית.
| חזרה | | |