שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לחם דגנים / מרב ברזילי


חומרים (1 כיכר)
240 גרם קמח מלא מנופה
100 גרם קמח מלא
300 מ"ל מים
8 גרם שמרים יבשים
10 גרם מלח
40 גרם פשתן
60 גרם קינואה
40 גרם גרעיני חמניה
אופן ההכנה
  1. שמים בקערת המיקסר את הקינואה והמים ומשרים ל-10 דקות.
  2. מוסיפים לקערה את הקמחים, השמרים, הפשתן, גרעיני חמניה ומלח ולשים כ-10 דקות.
  3. מעבירים לקערה מקומחת ומתפיחים לשעה.
  4. מוציאים את האויר מהבצק, מעצבים לכיכר ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 220 מעלות למשך כ-20 דקות, מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה נוספת.

חזרה