|
|
|
|
לחם דגנים
/ מרב ברזילי
|
חומרים (1 כיכר)
|
240 גרם קמח מלא מנופה |
100 גרם קמח מלא |
300 מ"ל מים |
8 גרם שמרים יבשים |
10 גרם מלח |
40 גרם פשתן |
60 גרם קינואה |
40 גרם גרעיני חמניה |
אופן ההכנה |
- שמים בקערת המיקסר את הקינואה והמים ומשרים ל-10 דקות.
- מוסיפים לקערה את הקמחים, השמרים, הפשתן, גרעיני חמניה ומלח ולשים כ-10 דקות.
- מעבירים לקערה מקומחת ומתפיחים לשעה.
- מוציאים את האויר מהבצק, מעצבים לכיכר ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
- אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 220 מעלות למשך כ-20 דקות, מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה נוספת.
| חזרה | | |