שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטו מסלרי / מרב ברזילי


חומרים
2 חבילות גדולות של סלרי עלים (עלים בלבד)
4 שיני שום
4 כפות לימון
1/2 כפית מלח, קורט סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
100 גרם גבינה בולגרית
50 גרם צנוברים
אופן ההכנה
  1. קוצצים את עלי הסלרי דק ושמים במעבד מזון.
  2. מוסיפים מיץ לימון, שום ומלח, וטוחנים תוך שמזלפים פנימה את שמן הקנולה, עד שמתקבלת משחה.
  3. מוסיפים את הגבינה הבולגרית והצנוברים וטוחנים שוב, עד למרקם אחיד וחלק.
חזרה