שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אנטי-פסטי שורש סלרי / מרב ברזילי


חומרים
5 ראשי סלרי גדולים
4 שיני שום
4 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
עלים מענף תימין
1 כף דבש
אופן ההכנה
  1. קולפים את שורשי הסלרי. חותכים אותם לעיגולים לרוחב השורש, וכל עיגול מחלקים לחצי.
  2. שמים את שורשי הסלרי בקערה ומוסיפים לקערה את כל החומרים הנוספים. מערבבים היטב.
  3. מעבירים לתבנית וצולים בתנור בחום גבוה במשך כ-20 דקות.
חזרה