שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטיפור קוקוס ושוקולד לבן בציפוי שוקולד / בל קפצן

פטיפורים עשויים מקוקוס ושוקולד לבן ומצופים בשוקולד מריר על מקל קינמון


חומרים (12 מנות)
לפטיפורים:
1 פחית חלב קוקוס
2 כוסות קוקוס טחון
60 גרם חמאה
200 גרם שוקולד לבן
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
100 גרם שוקולד לבן
להגשה:
מקלות קינמון
אופן ההכנה
  1. הפטיפורים: בסיר קטן מחממים יחד את החמאה וחלב הקוקוס עד להמסת החמאה.
  2. מוסיפים את השוקולד הלבן בהדרגה עד להמסתו בתערובת.
  3. מסירים מהאש, ומעבירים לקערה. מוסיפים פנימה את הקוקוס הטחון ומערבבים.
  4. יוצרים כדורים מהתערובת, ובמרכז כל כדור נועצים מקל קינמון. מקפיאים מספר שעות עד שהתערובת מתקשה לחלוטין.
  5. ציפוי השוקולד: בסיר כפול ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת מבריקה וחלקה. מסירים מהאש.
  6. בסיר נוסף ממיסים שוקולד לבן עד לקרם חלק.
  7. מוציאים את הפטיפורים מהמקפיא ובעזרת המקל טובלים את הפטיפורים בשוקולד עד לציפוי מלא.
  8. טובלים מזלג בתערובת השוקולד הלבן המומס ומזלפים בעזרתו עיטור נוסף על השוקולד המריר.
  9. שומרים במקפיא עד ההגשה.
חזרה