פטיפור קוקוס ושוקולד לבן בציפוי שוקולד
/ בל קפצן
פטיפורים עשויים מקוקוס ושוקולד לבן ומצופים בשוקולד מריר על מקל קינמון
|
חומרים (12 מנות)
|
לפטיפורים: |
1 פחית חלב קוקוס |
2 כוסות קוקוס טחון |
60 גרם חמאה |
200 גרם שוקולד לבן |
לציפוי שוקולד: |
200 גרם שוקולד מריר |
3 כפות שמן קנולה |
100 גרם שוקולד לבן |
להגשה: |
מקלות קינמון |
אופן ההכנה |
- הפטיפורים: בסיר קטן מחממים יחד את החמאה וחלב הקוקוס עד להמסת החמאה.
- מוסיפים את השוקולד הלבן בהדרגה עד להמסתו בתערובת.
- מסירים מהאש, ומעבירים לקערה. מוסיפים פנימה את הקוקוס הטחון ומערבבים.
- יוצרים כדורים מהתערובת, ובמרכז כל כדור נועצים מקל קינמון. מקפיאים מספר שעות עד שהתערובת מתקשה לחלוטין.
- ציפוי השוקולד: בסיר כפול ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת מבריקה וחלקה. מסירים מהאש.
- בסיר נוסף ממיסים שוקולד לבן עד לקרם חלק.
- מוציאים את הפטיפורים מהמקפיא ובעזרת המקל טובלים את הפטיפורים בשוקולד עד לציפוי מלא.
- טובלים מזלג בתערובת השוקולד הלבן המומס ומזלפים בעזרתו עיטור נוסף על השוקולד המריר.
- שומרים במקפיא עד ההגשה.
|
חזרה |