שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טליאטלה ירוק ולבן ברוטב שמנת ופטריות. / משה בראל


חומרים (-1 מנות)
500 גרם טליאטלה ירוק לבן (אפשר גם שלושה צבעים)
2 סלסילות פטריות משני סוגים שונים
2 שיני שום, כתושות
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפות שמן זית
50 גרם פרמזן מגורר
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מנקים את הפטריות וחותכים לרבעים.
  2. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים פטריות ומטגנים כדקה-שתיים עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש ומערבבים. מטגנים קלות כדי שהשום לא יישרף. מוסיפים שמנת מתוקה, פרמזן, מלח ופלפל. מבשלים יחד מספר דקות תוך כדי בחישה עד להמסה של הפרמזן. מסירים מהאש.
  3. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כפית מלח במשך כ-2-3 דקות. מסננים ומעבירים אל הרוטב, מערבים יחד.
  4. מוסיפים פטרוזיליה טרייה בנדיבות ומגישים.

 

חזרה