עוף סאטה
/ דיאנה לינדר
אם אתם משתמשים בשיפודי עץ, כדאי להשרות אותם במים חצי שעה לפני הצלייה כדי שלא ישרפו.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 כף קינמון |
1 כף כמון טחון |
1 כף כורכום |
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי |
150 מ"ל שמן קנולה |
100 מ"ל רוטב סויה |
2 כפות סוכר דקלים מגורד |
1/2 קילו חזה עוף, חתוך לרצועות |
אופן ההכנה |
- מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט העוף בקערה גדולה.
- מוסיפים את העוף מערבבים היטב עד שהעוף כולו עטוף במרינדה. מניחים במקרר למשך לילה או 4 שעות לפחות.
- משפדים את רצועות העוף. מניחים את השיפודים על הגריל או מחבת גריל חמה וצולים למשך 5-4 דקות בכל צד.
- מגישים חם עם רוטב בוטנים וסלט מלפפונים כבושים בצד
|
חזרה |