שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קניידלך שקדים וג'ינג'ר / אורן לוקסנבורג, השף של מסעדת "רוטשילדס קיטשן"

קניידלך בלי קמח מצה עם טוויסט קטן של ג'ינג'ר שיעשירו את מרק העוף בערב החג ויוצרים כדור עסיסי שלא מכיל כלל חיטה


חומרים (6 מנות)
2 כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים לאבקה)
4 ביצים
2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי מגורר דק
1 ליטר של נוזלים לבישול אפשר מים אבל עדיף מרק עוף של סבתא
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד מרק העוף, מכסים את הקערה ונותנים לתערובת לשבת במקרר לפחות שלוש שעות.
  2. מרתיחים את המים או את מרק העוף בסיר גדול, יוצרים כדורים בגודל של כ-2.5 ס"מ ומבשלים במרק על אש נמוכה במשך כ-20 דקות ומגישים מיד.

 

חזרה