קניידלך שקדים וג'ינג'ר
/ אורן לוקסנבורג, השף של מסעדת "רוטשילדס קיטשן"
קניידלך בלי קמח מצה עם טוויסט קטן של ג'ינג'ר שיעשירו את מרק העוף בערב החג ויוצרים כדור עסיסי שלא מכיל כלל חיטה
|
חומרים (6 מנות)
|
2 כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים לאבקה) |
4 ביצים |
2 כפיות מלח |
1/4 כפית פלפל שחור גרוס |
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי מגורר דק |
1 ליטר של נוזלים לבישול אפשר מים אבל עדיף מרק עוף של סבתא |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד מרק העוף, מכסים את הקערה ונותנים לתערובת לשבת במקרר לפחות שלוש שעות.
- מרתיחים את המים או את מרק העוף בסיר גדול, יוצרים כדורים בגודל של כ-2.5 ס"מ ומבשלים במרק על אש נמוכה במשך כ-20 דקות ומגישים מיד.
|
חזרה |