סלט פול ירוק וקבנוס
/ רותי קינן
סלט פול קליל וטעים עם קבנוס
|
חומרים (6 מנות)
|
1.2 ק"ג פול טרי בתרמילים (או 800 גרם גרגרי פול מוקפא) |
2 נקניקיות קבנוס |
1 פלפל צהוב או כתום |
3 בצלים ירוקים קצוצים |
מיץ וקליפה מגוררת מ-1 לימון |
4 כפות שמן זית |
מלח, פלפל |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
אופן ההכנה |
- אם משתמשים בפול טרי, מוציאים את הפולים מהתרמילים ומבשלים במים מומלחים קלות רק עד שהפולים רכים (לא יותר מדי). פול מוקפא מבשלים במים רותחים מומלחים קלות כ-10 דקות. שוטפים במים קרים ומקלפים.
- חותכים את הנקניקיות לפרוסות וקוצצים את הבצלים. מניחים הכול בקערה, ביחד עם מיץ הלימון, הקליפה המגוררת, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומשהים כחצי שעה לספיגת הטעמים.
|
חזרה |