שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פול ירוק וקבנוס / רותי קינן

סלט פול קליל וטעים עם קבנוס


חומרים (6 מנות)
1.2 ק"ג פול טרי בתרמילים (או 800 גרם גרגרי פול מוקפא)
2 נקניקיות קבנוס
1 פלפל צהוב או כתום
3 בצלים ירוקים קצוצים
מיץ וקליפה מגוררת מ-1 לימון
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1. אם משתמשים בפול טרי, מוציאים את הפולים מהתרמילים ומבשלים במים מומלחים קלות רק עד שהפולים רכים (לא יותר מדי). פול מוקפא מבשלים במים רותחים מומלחים קלות כ-10 דקות. שוטפים במים קרים ומקלפים.
  2. חותכים את הנקניקיות לפרוסות וקוצצים את הבצלים. מניחים הכול בקערה, ביחד עם מיץ הלימון, הקליפה המגוררת, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומשהים כחצי שעה לספיגת הטעמים.
חזרה