שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

המילקי של נועה / ניר צוק


חומרים
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
20 גרם קורנפלור
40 גרם אבקת קקאו
80 גרם סוכר
850 מ"ל חלב
1/2 1 (100 גרם) ביצים L
1/2 1 (30 גרם) חלמונים
1/4 כוס אספרסו
אופן ההכנה
  1. מבשלים יחד חלב שוקולד, סוכר, חמאה, קפה, ואבקת קקאו.
  2. מערבבים את החלמונים עם הביצים, הקורנפלור ומעט סוכר.
  3. מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד על ידי השוואת טמפרטורות,ומבשלים יחד עד שהמסה מסמיכה.
  4. יוצקים לכלים, מכסים בנייר אפייה משומן ומהדקים אל המסה כדי שלא יווצרו קרומים ומכניסים למקרר ל 3-4 שעות.

 

חזרה