|
|
|
|
המילקי של נועה
/ ניר צוק
|
חומרים
|
100 גרם שוקולד מריר |
30 גרם חמאה |
20 גרם קורנפלור |
40 גרם אבקת קקאו |
80 גרם סוכר |
850 מ"ל חלב |
1/2 1 (100 גרם) ביצים L |
1/2 1 (30 גרם) חלמונים |
1/4 כוס אספרסו |
אופן ההכנה |
- מבשלים יחד חלב שוקולד, סוכר, חמאה, קפה, ואבקת קקאו.
- מערבבים את החלמונים עם הביצים, הקורנפלור ומעט סוכר.
- מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד על ידי השוואת טמפרטורות,ומבשלים יחד עד שהמסה מסמיכה.
- יוצקים לכלים, מכסים בנייר אפייה משומן ומהדקים אל המסה כדי שלא יווצרו קרומים ומכניסים למקרר ל 3-4 שעות.
| חזרה | | |