שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות קוואקר שוקולד / שי-לי ליפא

תופסת קטנה של אבקת קקאו הופכת את עוגיות הקוואקר האלה לשוקולדיות וטעימות במיוחד.


חומרים (20 יחידות)
1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל קצוצה (אינסטנט)
1 כוס (140 גרם) קמח רגיל
1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה
2 כפות אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
2 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה, עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  3. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ. מניחים בתבנית במרחק 8 ס"מ זו מזו ומשטחים.
  4. אופים 20-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע (אין אפשרות להבחין בהזהבה).
  5. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

 

חזרה