שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תרכיז רוברב ותותים / אמיר קרונברג

אפשר להגיש את תרכיז הרוברב עם סודה או מים או כבסיס לקוקטייל אלכוהולי.


חומרים
1 ק"ג רוברב
1 ק"ג תותים שלמים, מנוקים
2 ק"ג סוכר
אופן ההכנה
  1. מסירים את העלים מגבעול הרוברב וקוטמים את החלק התחתון של הגבעול. קוצצים את שארית הגבעול לקוביות רחבות.
  2. שמים בסיר את קוביות הרוברב יחד עם התותים השלמים והסוכר. מבשלים במשך כ-5 שעות על אש קטנה בסיר פתוח, עד לקבלת סירופ. מסירים מהאש, מסננים ומקררים. שומרים במקרר.

 

חזרה