תרכיז רוברב ותותים
/ אמיר קרונברג
אפשר להגיש את תרכיז הרוברב עם סודה או מים או כבסיס לקוקטייל אלכוהולי.
|
חומרים
|
1 ק"ג רוברב |
1 ק"ג תותים שלמים, מנוקים |
2 ק"ג סוכר |
אופן ההכנה |
- מסירים את העלים מגבעול הרוברב וקוטמים את החלק התחתון של הגבעול. קוצצים את שארית הגבעול לקוביות רחבות.
- שמים בסיר את קוביות הרוברב יחד עם התותים השלמים והסוכר. מבשלים במשך כ-5 שעות על אש קטנה בסיר פתוח, עד לקבלת סירופ. מסירים מהאש, מסננים ומקררים. שומרים במקרר.
|
חזרה |