|
|
|
|
קרמבל רוברב
/ אמיר קרונברג
|
חומרים
|
1 ק"ג רוברב, חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ |
1 כף קורנפלור |
2 כפות סוכר |
1/2 כפית קינמון |
קורט פלפל אנגלי/ציפורן/הל |
לפירורי בצק: |
75 גרם חמאה |
1 כוס קמח |
1/2 כוס סוכר |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את קוביות הרוברב יחד עם הקורנפלור, הסוכר, הקינמון וקמצוץ מהתבלין שבחרתם לגוון איתו.
- מעבירים לתבנית חסינת חום, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-15 דקות.
- בינתיים מכינים את הקרמבל: ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים היטב עד שנוצרים פירורים גסים.
- מפזרים על תערובת הרוברב את הפירורים בצורה אחידה. מחזירים לתנור ואופים עד השחמה.
- מגישים עם קרם פרש או גלידת וניל.
| חזרה | | |