שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרמבל רוברב / אמיר קרונברג


חומרים
1 ק"ג רוברב, חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
1 כף קורנפלור
2 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון
קורט פלפל אנגלי/ציפורן/הל
לפירורי בצק:
75 גרם חמאה
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את קוביות הרוברב יחד עם הקורנפלור, הסוכר, הקינמון וקמצוץ מהתבלין שבחרתם לגוון איתו.
  2. מעבירים לתבנית חסינת חום, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-15 דקות.
  3. בינתיים מכינים את הקרמבל: ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים היטב עד שנוצרים פירורים גסים.
  4. מפזרים על תערובת הרוברב את הפירורים בצורה אחידה. מחזירים לתנור ואופים עד השחמה.
  5. מגישים עם קרם פרש או גלידת וניל.
חזרה