שלח להדפסה  
תבשילים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל ירקות / רפי אהרונוביץ'


חומרים (6 מנות)
2 בצלים חתוכים לפלחים עבים
1 חציל גדול חתוך לקוביות גדולות
3 קישואים חתוכים לקוביות (אם הם קטנים או זוקיני - לעיגולים עבים)
1 פלפל אדום ברצועות
1 פלפל ירוק ברצועות
2 גזרים חתוכים לטבעות
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
3 עגבניות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות (לאחרונה במקום העגבניות והרסק אני משתמש בקופסת עגבניות מרוסקות מאיטליה)
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית פפריקה חריפה או מספר טיפות טבסקו
200-250 גרם גבינה מגוררת (לגבי סוג הגבינה - ההחלטה בידכם. אפשר מוצרלה מגוררת, אפשר קשקבל, אפשר בולגרית או צפתית קשה)
אופן ההכנה
  1. בשמן זית בסיר שטוח שיכול להיכנס לתנור משחימים את הבצלים, מוסיפים גזרים, פלפלים, קישואים, עגבניות ורסק עגבניות ומתבלים. מבשלים על חום נמוך עם מכסה כ-20 דקות (לרוב לא צריך להוסיף נוזלים).
  2. מפזרים את הגבינה מעל ומכניסים לתנור להשחמה, ללא המכסה, למשהו כמו 20 דקות. מחלקים למנות

חזרה