|
|
|
|
קציצות קינואה, גזר ועשבי תיבול
/ חן וינשטיין
|
חומרים (24 מנות)
|
3 כוסות קינואה מבושלת |
4 גזרים מבושלים / מאודים ומגוררים |
2-4 שיני שום קצוצות |
כוס בצל ירוק קצוץ |
כף טחינה גולמית, עדיף מלאה ונבוטה |
1/2 כפית כורכום |
פלפל שחור גרוס |
מעט כמון |
עשבי תיבול לבחירה: בזיליקום, פטרוזיליה, שמיר, נענע |
כף קמח מצה |
אופן ההכנה |
- מערבבים את חומרי התערובת. נותנים לתערובת לנוח במקרר 30 דקות.
- משמנים קלות נייר אפייה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
- קורצים קציצות מהתערובת ומניחים בתבנית.
- אופים בתנור כ-20 דקות, או עד שהקציצות זהובות.
| חזרה | | |