עוגיות מגולגלות
/ דניה ויינר
עוגיות מגולגלות במילךוי שוקולד פשוטות להכנה
|
חומרים (45 מנות)
|
לבצק: |
2.5 כוסות קמח תופח |
200 גרם חמאה קרה |
1 שמנת חמוצה |
למילוי: |
ממרח שוקולד |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את מרכיבי הבצק בידיים עד לקבלת בצק אחיד ורך. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 30 דקות עד שעה.
- מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק למלבן באורך 25 ס"מ ורוחב 20 ס"מ.
- מורחים את המילוי ומגלגלים. בעזרת סכין חדה, חורצים חריצים בבצק במרווחים שווים כדי לאפשר חיתוך קל יותר לאחר האפייה. מכינים באותה הצורה את שתי הרולדות הנותרות.
- אופים כ-25 דקות עד שמתקבלות רולדות זהובות.
- פורסים כל רולדה לפרוסות ובוזקים אבקת סוכר.
|
חזרה |