שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות מגולגלות / דניה ויינר

עוגיות מגולגלות במילךוי שוקולד פשוטות להכנה


חומרים (45 מנות)
לבצק:
2.5 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה קרה
1 שמנת חמוצה
למילוי:
ממרח שוקולד
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים את מרכיבי הבצק בידיים עד לקבלת בצק אחיד ורך. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 30 דקות עד שעה.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק למלבן באורך 25 ס"מ ורוחב 20 ס"מ.
  4. מורחים את המילוי ומגלגלים. בעזרת סכין חדה, חורצים חריצים בבצק במרווחים שווים כדי לאפשר חיתוך קל יותר לאחר האפייה. מכינים באותה הצורה את שתי הרולדות הנותרות.
  5. אופים כ-25 דקות עד שמתקבלות רולדות זהובות.
  6. פורסים כל רולדה לפרוסות ובוזקים אבקת סוכר.

 

חזרה