|
|
|
|
קוביות חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל
/ אלומה בליליוס
|
חומרים (4 מנות)
|
4 נתחי חזה עוף (200-250 גרם ליחידה) נקיים מעור וגידים, חתוכים לקוביות של 3X3 ס"מ |
למשרה: |
4 כפות יין לבן |
1 כף חרדל דיז'ון חלק |
1 כף חרדל דיז'ון גרגרים |
2 כפות סויה אמיתית |
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק |
6 שיני שום קצוצות דק |
5 כפות רוטב טריאקי מתוצרת חוץ ללא חומרים משמרים |
1 כפית שבבי צ'ילי יבשים או צ'ילי אדום טרי פרוס לפרוסות דקות |
2 כפות שמן קנולה |
1.5 כפיות שמן שומשום כהה |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה, למעט שמן השומשום. מוסיפים את העוף ומשרים למשך חצי שעה.
- מחממים מחבת כבדה ומוסיפים כרבע מכמות העוף והמרינדה.
- מקפיצים 4-7 דקות, עד שהרוטב מתחיל להיות מבריק. מוציאים את העוף לצלחת וחוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
- מגישים עם אורז לבן או נודלס.
| חזרה | | |