שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוביות חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל / אלומה בליליוס


חומרים (4 מנות)
4 נתחי חזה עוף (200-250 גרם ליחידה) נקיים מעור וגידים, חתוכים לקוביות של 3X3 ס"מ
למשרה:
4 כפות יין לבן
1 כף חרדל דיז'ון חלק
1 כף חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות סויה אמיתית
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות דק
5 כפות רוטב טריאקי מתוצרת חוץ ללא חומרים משמרים
1 כפית שבבי צ'ילי יבשים או צ'ילי אדום טרי פרוס לפרוסות דקות
2 כפות שמן קנולה
1.5 כפיות שמן שומשום כהה
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה, למעט שמן השומשום. מוסיפים את העוף ומשרים למשך חצי שעה.
  2. מחממים מחבת כבדה ומוסיפים כרבע מכמות העוף והמרינדה.
  3. מקפיצים 4-7 דקות, עד שהרוטב מתחיל להיות מבריק. מוציאים את העוף לצלחת וחוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
  4. מגישים עם אורז לבן או נודלס.
חזרה