|
|
|
|
קוביות חזה עוף בחרדל וטרגון
/ אלומה בליליוס
|
חומרים (4 מנות)
|
4 נתחי חזה עוף (200-250 גרם ליחידה) נקיים מעור וגידים, חתוכים לקוביות של 3X3 ס"מ |
למשרה: |
4 כפות יין לבן |
1 כף חרדל דיזון חלק |
1 כף חרדל דיזון גרגרים |
2 כפות סויה אמיתית |
5 שיני שום קצוצות דק |
1/2 כפית מלח דק |
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק |
8-10 גבעולי טרגון טרי |
אופן ההכנה |
- המשרה: מערבבים את המרכיבים למעט המלח והטרגון. מוסיפים למשרה את העוף ומשרים לפחות לשעתיים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים כרבע מכמות העוף.
- מקפיצים 4-7 דקות ומוסיפים 3 גבעולי טרגון. מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
| חזרה | | |