שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפו"א עם פטריות בצל צלוי וחומץ שרי


חומרים (6 מנות)
6 תפוחי אדמה אפויים
300 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות
בצל סגול בינוני אחד פרוס דק
3 כפות שמן זית
4 כפות חומץ שרי
1 כף עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. את תפוחי האדמה החמים חוצים ל-2 ומחלקים לצלחות.
  2. מחממים מחבת עם שמן הזית ומקפיצים את הבצל והפטריות על אש גבוהה עד שהם צרובים היטב מכל הצדדים, מורידים מהאש.
  3. מוסיפים את חומץ השרי והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל תפוחי האדמה.
חזרה