שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט זיתים חם / אבנר לסקין

מנה זו יכולה להיות מוגשת כסלט או כתוספת חמה לצד דג או בשר


חומרים (4 מנות)
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות דק
5 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לפרוסות דקות
400 גרם זיתים שחורים יווניים ללא חרצנים מסוג טאסוס
1 כף עלי תימין
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 סלסילה עגבניות שרי חתוכות לרבעים
2 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל של 1.5 ס"מ
אופן ההכנה
  1. במחבת גדולה שמים שמן זית, בצל, שום וסלרי על להבה גבוהה ומבשלים יחד במשך 4 דקות תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים זיתים, עלי תימין, מלח, פלפל ועגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים את עגבניות השרי והעגבניות החתוכות ומבשלים 4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  4. מגישים מיד.
חזרה