|
|
|
|
משמש במילוי טלה
/ ניר צוק, בעלי מסעת "קורדליה"
|
חומרים (6 מנות)
|
12 משמשים מיובשים גדולים ועסיסיים |
100 גרם סינטה טלה טחונה ונקייה משומן |
2 שיני שום |
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה |
1/4 כוס שמיר קצוץ |
2 כפות רסק עגבניות |
1 כף סוכר |
1/2 כוס יין לבן |
אופן ההכנה |
- חורצים את המשמשים לאורכם (יוצרים פה עמוק).
- כותשים את השום ומערבבים עם הבשר, ממלאים את המשמשים בצורה דחוסה.
- מטגנים את הרסק במעט שמן במחבת קטנה. מוסיפים יין, סוכר ועשבי תיבול, מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות, מוסיפים 1/2 כוס מים חמים.
- מכניסים למחבת בעדינות את המשמשים הממולאים, ומבשלים כ-15 דקות על להבה נמוכה.
- מסירים מהאש ומצננים. אוכלים קר.
| חזרה | | |