סינטה טלה ממולאת
/ ניר צוק, בעלי ושף של מסעדת "קורדליה"
סינטה עסיסית ממולאת בזיתים וגבינת עזים
|
חומרים
|
12 פרוסות סינטה טלה חתוכות עם העצם בעובי 1 ס"מ (לבקש מהקצב) |
24 זיתי קלמטה מגולענים |
1/2 פלפל ירוק חריף, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק |
200 גרם גבינת עזים צעירה |
1/3 כוס שמן זית |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- בעזרת סכין מנקים את השומן מהסינטה ויוצרים כיס עד העצם.
- פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ודוחסים בכל כיס פרוסת גבינה, זיתים ופלפל חריף (כמות הפלפל בהתאם לאהבת החריפות).
- מניחים את הסינטה בטמפ' החדר ל-15 דקות.
- מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את הסינטות, מתבלים במלח ופלפל וצולים משני הצדדים עד שהבשר מוכן. מגישים מייד.
|
חזרה |