שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סינטה טלה ממולאת / ניר צוק, בעלי ושף של מסעדת "קורדליה"

סינטה עסיסית ממולאת בזיתים וגבינת עזים


חומרים
12 פרוסות סינטה טלה חתוכות עם העצם בעובי 1 ס"מ (לבקש מהקצב)
24 זיתי קלמטה מגולענים
1/2 פלפל ירוק חריף, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
200 גרם גבינת עזים צעירה
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. בעזרת סכין מנקים את השומן מהסינטה ויוצרים כיס עד העצם.
  2. פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ודוחסים בכל כיס פרוסת גבינה, זיתים ופלפל חריף (כמות הפלפל בהתאם לאהבת החריפות).
  3. מניחים את הסינטה בטמפ' החדר ל-15 דקות.
  4. מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את הסינטות, מתבלים במלח ופלפל וצולים משני הצדדים עד שהבשר מוכן. מגישים מייד.
חזרה