|
|
|
|
קומפוט שסק, שזיפים מיובשים וצימוקים
|
חומרים (7 מנות)
|
1 ק"ג שסק |
150 גרם שזיפים מיובשים מגולענים |
100 גרם צימוקים |
1 ליטר מים |
1 כוס סוכר |
1 מקל קינמון |
אופן ההכנה |
- מגלענים את השסק וקולפים אותו (אם רוצים, לא הכרחי). מניחים בסיר גדול, ביחד עם השזיפים והצימוקים. מוסיפים את המים, הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות, בסיר לא מכוסה.
- מסירים מהאש, מצננים היטב ושומרים בצנצנות.
| חזרה | | |