שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קומפוט שסק, שזיפים מיובשים וצימוקים


חומרים (7 מנות)
1 ק"ג שסק
150 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
100 גרם צימוקים
1 ליטר מים
1 כוס סוכר
1 מקל קינמון
אופן ההכנה
  1. מגלענים את השסק וקולפים אותו (אם רוצים, לא הכרחי). מניחים בסיר גדול, ביחד עם השזיפים והצימוקים. מוסיפים את המים, הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות, בסיר לא מכוסה.
  3. מסירים מהאש, מצננים היטב ושומרים בצנצנות.

 

חזרה