שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות קובה / אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26

קציצות קובה שמתאימות למרק דלעת ובמיה או סלק.


חומרים (50 מנות)
לבצק:
1 ק"ג בורגול דק
1 ק"ג סולת
1.5 ליטר מים
כף מלח
למלית:
1 ק"ג בשר טחון (עדיפות לצלעות בקר)
1 בצל קצוץ דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף תערובת תבלינים לקובה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. הבצק: משרים את הבורגול במים לחצי שעה ומפזרים מעל את המלח.
  2. מוסיפים את הסולת ולשים עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק. הבצק יכול להיות במקרר אפילו עד שבוע, כשהוא מכוסה היטב.
  3. המלית: מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר, מתבלים ובסוף מוסיפים את הפטרוזיליה. מניחים בצד להתקרר.
  4. יוצרים קובות וממלאים אותן.
חזרה