שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק דלעת ובמיה / אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26


חומרים
2 ק"ג במיה (קפואה או טרייה ונקייה)
2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
1 בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מ-1 לימון
3 ליטר מים
צרור נענע קצוצה
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. מטגנים בסיר בצל ובמיה, מוסיפים רסק ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את קוביות הדלעת, מיץ לימון ונענע ומביאים לרתיחה בשנית.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
חזרה