|
|
|
|
מרק דלעת ובמיה
/ אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26
|
חומרים
|
2 ק"ג במיה (קפואה או טרייה ונקייה) |
2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3X3 ס"מ |
1 בצל קצוץ |
2 כפות רסק עגבניות |
מיץ מ-1 לימון |
3 ליטר מים |
צרור נענע קצוצה |
3 כפות סוכר |
1 כף מלח |
1 כפית פלפל שחור |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מטגנים בסיר בצל ובמיה, מוסיפים רסק ומים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את קוביות הדלעת, מיץ לימון ונענע ומביאים לרתיחה בשנית.
- מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
| חזרה | | |