שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט צנון בטחינה / מרב ברזילי


חומרים (2 מנות)
6 צנונים
חבילת כוסברה
לטחינה:
1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
מיץ סחוט מלימון גדול ויפה
חופן פטרוזילה
1 עגבנייה גדולה בשלה ועסיסית
2 שיני שום
קמצוץ מלח, קמצוץ סוכר
אופן ההכנה
  1. שוטפים את הצנון, מורדים חלקים מכוערים של הקליפה, משאירים כמה שיותר מהחלק האדום היפה שלה. חותכים לקוביות ומכניסים לקערה.
  2. קוצצים צרור כוסברה ומוסיפים לתוך הקערה.
  3. הטחינה: מכניסים את רכיבי הטחינה לתוך מעבד מזון, טוחנים היטב.
  4. מצרפים את הטחינה לצנון והכוסברה. מערבבים היטב.

 

חזרה