|
|
|
|
סלט צנון בטחינה
/ מרב ברזילי
|
חומרים (2 מנות)
|
6 צנונים |
חבילת כוסברה |
לטחינה: |
1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא |
מיץ סחוט מלימון גדול ויפה |
חופן פטרוזילה |
1 עגבנייה גדולה בשלה ועסיסית |
2 שיני שום |
קמצוץ מלח, קמצוץ סוכר |
אופן ההכנה |
- שוטפים את הצנון, מורדים חלקים מכוערים של הקליפה, משאירים כמה שיותר מהחלק האדום היפה שלה. חותכים לקוביות ומכניסים לקערה.
- קוצצים צרור כוסברה ומוסיפים לתוך הקערה.
- הטחינה: מכניסים את רכיבי הטחינה לתוך מעבד מזון, טוחנים היטב.
- מצרפים את הטחינה לצנון והכוסברה. מערבבים היטב.
| חזרה | | |