|
|
|
|
אנטי פסטי צנון
/ מרב ברזילי
|
חומרים (2 מנות)
|
6 צנונים גדולים ועסיסיים |
1/4 כוס שמן זית |
קליפה מגוררת מקליפת לימון 1 |
סומק |
1/4 כוס יין לבן |
אופן ההכנה |
- מנקים את הצנונים ומורדים מהם חלקים פגומים. משאירים כמה שיותר קליפה.
- חותכים כל צנון לחצי, וכל חצי לאורכו לכ 8 חלקים.
- שמים את הצנונים החתוכים בקערה, מוסיפים שמן זית, יין, סומק, קמצוץ מלח וקליפת לימון מגורדת. מערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית ואופים בתנור כ-20 דקות על חום גבוה של 220 מעלות.
| חזרה | | |