שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אנטי פסטי צנון / מרב ברזילי


חומרים (2 מנות)
6 צנונים גדולים ועסיסיים
1/4 כוס שמן זית
קליפה מגוררת מקליפת לימון 1
סומק
1/4 כוס יין לבן
אופן ההכנה
  1. מנקים את הצנונים ומורדים מהם חלקים פגומים. משאירים כמה שיותר קליפה.
  2. חותכים כל צנון לחצי, וכל חצי לאורכו לכ 8 חלקים.
  3. שמים את הצנונים החתוכים בקערה, מוסיפים שמן זית, יין, סומק, קמצוץ מלח וקליפת לימון מגורדת. מערבבים היטב.
  4. מעבירים לתבנית ואופים בתנור כ-20 דקות על חום גבוה של 220 מעלות.

 

חזרה