|
|
|
|
מנגולד מאודה
/ מרב ברזילי
|
חומרים (3 מנות)
|
צרור גדול ונדיב של עלי מנגולד |
1/4 כוס שמן זית |
מיץ מ-1 לימון |
2 שיני שום |
קמצוץ מלח |
צ'ילי יבש |
אופן ההכנה |
- שוטפים היטב את המנגולד. מומלץ להשרות במים קרים עם מעט מלח כדי להיפטר מחרקים.
- חותכים את המנגולד לחתיכות גדולות - אפשר להשתמש גם בעלים הירוקים וגם בגבעולים הלבנים.
- שמים במחבת ומוסיפים שמן זית, לימון ושום קצוץ. מקפיצים 2-3 דקות עד שהמנגולד נובל קצת. מתבלים בקמצוץ מלח וצ'ילי.
| חזרה | | |