שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מנגולד מאודה / מרב ברזילי


חומרים (3 מנות)
צרור גדול ונדיב של עלי מנגולד
1/4 כוס שמן זית
מיץ מ-1 לימון
2 שיני שום
קמצוץ מלח
צ'ילי יבש
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את המנגולד. מומלץ להשרות במים קרים עם מעט מלח כדי להיפטר מחרקים.
  2. חותכים את המנגולד לחתיכות גדולות - אפשר להשתמש גם בעלים הירוקים וגם בגבעולים הלבנים.
  3. שמים במחבת ומוסיפים שמן זית, לימון ושום קצוץ. מקפיצים 2-3 דקות עד שהמנגולד נובל קצת. מתבלים בקמצוץ מלח וצ'ילי.

חזרה