שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קדירת צוואר טלה בחלב קוקוס ואפונה / בני לוי


חומרים
1 צוואר טלה פרוס וחצוי
2 בצלים קצוצים
1 כפית גרהם מסאלה (תערובת תבלינים הודית)
2 מיכלי חלב קוקוס
כוס אפונה טרייה או אפונה קפואה
1/2 ליטר ציר עוף
1/4 כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
  1. בסיר צורבים את נתחי הטלה עד להשחמה ומוציאים.
  2. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הגרהם מסאלה ומטגנים אותו מעט עד אשר השמן מזהיב. מוסיפים את חלב הקוקוס והציר, מחזירים את הבשר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במכסה סגור ברובו כ-3 שעות.
  3. טועמים ומאזנים טעמים עם המלח, מוסיפים את האפונה ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  4. המנה מושלמת בליווי אורז לבן.

 

חזרה