|
|
|
|
ניוקי ברצועות טלה, פלפלים קלויים ולבבות ארטישוק
/ בני לוי
|
חומרים
|
500 גרם ניוקי תפו"א |
250 גרם רצועות טלה מהשוק |
פלפל אדום קלוי, מקולף וחתוך לרצועות |
100 גרם של לבבות ארטישוק |
1/4 כוס עלי בזיליקום חתוכים לרצועות |
1/4 ליטר ציר בקר מצומצם בחצי |
4 כפות שמן זית |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- במחבת חם מטגנים את רצועות הטלה, מוסיפים את רצועות הפלפל ולבבות הארטישוק ומטגנים אותן קלות. מוסיפים את ציר הבקר ומבשלים על אש גבוהה עד אשר התערובת מסמיכה מעט ומסירים מהאש.
- מבשלים את הניוקי עד אשר הניוקי הראשון צף, מסננים ומוסיפים למחבת הטלה.
- "מקפיצים" את הכל יחד ומוסיפים את עלי הבזיליקום. מתבלים ומגישים.
| חזרה | | |