|
חומרים (4 מנות)
|
12 פולקעס נקיות ושבורות/מנוסרות |
1 בצל גדול קצוץ (אפשר להוסיף עוד אחד חתוך לרבעים) |
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות |
4 כפות עמוסות אבקת קארי הודי |
1 כפית (או יותר) פלפל שאטה טחון (לא חובה) |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מערבבים את הקארי עם פלפל השאטה הטחון ומצפים בתערובת את פרוסות תפוחי האדמה.
- מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את תפוחי האדמה המצופים משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים מהסיר ושמים בצד.
- באותו הסיר מטגנים את הבצל הקצוץ להשחמה.
- מוסיפים את העוף לסיר ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה.
- מחזירים את תפוחי האדמה לסיר.
- זה הזמן להוסיף את רבעי הבצל ורסק העגבניות לתבשיל אם בחרתם להוסיפם.
- מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
- מתבלים במלח ופלפל, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לשעה וחצי. מומלץ לאכול לצד אורז לבן.
|
חזרה |