שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פריקה פשוטה / אורי מאיר-צ'יזיק


חומרים (2 מנות)
כוס פריקה איכותית
1/2 1 מים
כפית מלח
כפית אזוב יבש
2 כפות שמן זית
כפית סומק
מעט פטרוזיליה קצוצה
1/2 לימון
אופן ההכנה
  1. בסיר מביאים לרתיחה את המים, המלח, האזוב והפריקה.
  2. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה עד שהמים נגמרים.
  3. מניחים בצד לעוד כ-10 דקות
  4. מעבירים את הפריקה לקערת הגשה, מתבלים בסומאק, בשמן הזית ובפטרוזיליה הקצוצה.
  5. אפשר גם לסחוט מעל לימון טרי.
חזרה