שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פיצה ביתית / דניה ויינר


חומרים (1 פיצה)
1 פיתה דרוזית/לבנונית/עיראקית
5-4 כדורי לבנה חצויים
פרוסות דקות מ-1/2 עגבנייה
4-5 עגבניות שרי פרוסות
מעט זעתר לפיזור
מעט שמן זית
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות (כדי שהבצק לא יישרף).
  2. מסדרים את כל המרכיבים על הפיתה, מזליפים שמן זית ומכניסים לתנור לעשר דקות. אוכלים חם.
חזרה