שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מילוי לפחזניות / דנה אלמוסני


חומרים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה לקצפת
2-3 כפות סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
לקישוט:
1/2 סלסלת תותים, פרוסים לפרוסות, או כל פרי אחר
150-200 גרם אגוזים מסוכרים (ברס)
50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
  1. יוצקים את השמנת המתוקה לקערת מיקסר ומוסיפים את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה כ-2-3 דק' עד שהקצפת יציבה.
  2. מוסיפים את גבינת המסקרפונה לקצפת ומערבבים בעדינות עד שהקצפת והגבינה מתאחדים.
  3. מעבירים לשק זילוף עם צנתר או בעזרת כף ומזליפים את התערובת לתוך הפחזניות.
  4. מפזרים אגוזים, מניחים את התותים מעל ומפזרים את האגוזים המסוכרים.
  5. אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.

חזרה