|
|
|
|
מילוי לפחזניות
/ דנה אלמוסני
|
חומרים
|
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה לקצפת |
2-3 כפות סוכר |
250 גרם גבינת מסקרפונה |
לקישוט: |
1/2 סלסלת תותים, פרוסים לפרוסות, או כל פרי אחר |
150-200 גרם אגוזים מסוכרים (ברס) |
50 גרם אבקת סוכר |
אופן ההכנה |
- יוצקים את השמנת המתוקה לקערת מיקסר ומוסיפים את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה כ-2-3 דק' עד שהקצפת יציבה.
- מוסיפים את גבינת המסקרפונה לקצפת ומערבבים בעדינות עד שהקצפת והגבינה מתאחדים.
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר או בעזרת כף ומזליפים את התערובת לתוך הפחזניות.
- מפזרים אגוזים, מניחים את התותים מעל ומפזרים את האגוזים המסוכרים.
- אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.
| חזרה | | |