שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה אנשובי / ניר צוק


חומרים (2 מנות)
500 גרם פסטה פפרדלה
1/3 כוס שמן זית
4 גבעולי סלרי
3 פלפלים צהובים
6 שיני שום
1 קופסה קטנה של אנשובי איכותי
אופן ההכנה
  1. קולים וקולפים את הפלפלים.
  2. פורסים את הסלרי והשום לפרוסות דקות.
  3. במחבת גדולה מלהיטים את השמן, מטגנים את השום והסלרי כדקה (עד רגע לפני הזהבה) מתבלים במלח ופלפל.
  4. מבשלים את הפסטה במים מומלחים ומעבירים מייד למחבת, עם 3 כפות ממי הבישול.
  5. מערבבים היטב על אש גבוהה לרגע ומעבירים לצלחות הגשה. מפזרים אנשובי מעל.

חזרה