|
|
|
|
פסטה אנשובי
/ ניר צוק
|
חומרים (2 מנות)
|
500 גרם פסטה פפרדלה |
1/3 כוס שמן זית |
4 גבעולי סלרי |
3 פלפלים צהובים |
6 שיני שום |
1 קופסה קטנה של אנשובי איכותי |
אופן ההכנה |
- קולים וקולפים את הפלפלים.
- פורסים את הסלרי והשום לפרוסות דקות.
- במחבת גדולה מלהיטים את השמן, מטגנים את השום והסלרי כדקה (עד רגע לפני הזהבה) מתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים את הפסטה במים מומלחים ומעבירים מייד למחבת, עם 3 כפות ממי הבישול.
- מערבבים היטב על אש גבוהה לרגע ומעבירים לצלחות הגשה. מפזרים אנשובי מעל.
| חזרה | | |