רוטב ירוק מקומי
/ אורי מאיר-צ'יזיק
רוטב ירוק ממגוון צמחי תבלין שיוצרים רוטב מצויין לסלט, למטבל או מעל ירקות אפויים
|
חומרים
|
צרורות של צמחי תבלין: רוקט, עלי שומר, חלמית, סרפד, כף אווז, פטרוזיליה וכוסברה (אפשר לשנות את סוג העלים הירוקים לפי הטעם ומה שיש בבית) |
1 לימון שלם סחוט |
1 שן שום |
1/2 כוס שמן זית בכבישה קרה |
מלח |
אופן ההכנה |
- מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
- אפשר לקבוע את רמת הסמיכות של הרוטב על-ידי מינון כמות הירוקים.
|
חזרה |