שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב ירוק מקומי / אורי מאיר-צ'יזיק

רוטב ירוק ממגוון צמחי תבלין שיוצרים רוטב מצויין לסלט, למטבל או מעל ירקות אפויים


חומרים
צרורות של צמחי תבלין: רוקט, עלי שומר, חלמית, סרפד, כף אווז, פטרוזיליה וכוסברה (אפשר לשנות את סוג העלים הירוקים לפי הטעם ומה שיש בבית)
1 לימון שלם סחוט
1 שן שום
1/2 כוס שמן זית בכבישה קרה
מלח
אופן ההכנה
  1. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. אפשר לקבוע את רמת הסמיכות של הרוטב על-ידי מינון כמות הירוקים.
חזרה