שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טראפלס פקאן וברנדי / נטלי לוין

טראפלס נימוחים עם הפתעה קראנצ'ית


חומרים (100 מנות)
450 גרם שוקולד מריר 53% מוצקי קקאו
250 מ"ל שמנת מתוקה
קורט מלח
1 כף סירופ תירס או דבש
50 גרם חמאה רכה
3 כפות ברנדי
100 גרם אגוזי פקאן גרוסים
4-5 כפות קקאו לציפוי
אופן ההכנה
  1. חותכים את השוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בקערה בינונית.
  2. בסיר קטן מניחים שמנת מתוקה, מלח וסירופ תירס ומבשלים על אש גבוהה עד לסף רתיחה. כשהתערובת מתחילה לרתוח מסירים מהאש ומוזגים על השוקולד הקצוץ. ממתינים כדקה, וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
  3. מוסיפים את החמאה והברנדי וטורפים היטב עד שהחמאה נטמעת לחלוטין בתערובת.
  4. מוסיפים את אגוזי הפקאן הגרוסים ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20*20 ומצננים במקרר 3-4 שעות, עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין.
  6. מוציאים את התערובת מהתבנית וחותכים לריבועים בגודל 2*2.
  7. מגלגלים את הטראפלס החתוכים בקקאו, עד שהם מצופים היטב.
  8. מגישים בטמפרטורת החדר.
חזרה