שלח להדפסה  
צמחוני

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טופו עם ברוקומיני וחמאת בוטנים / דפנה שני


חומרים (6 מנות)
1 חבילה (250 גרם) טופו
1 חבילה (כ-250 גרם) ברוקומיני
2 כפות שמן בוטנים או שמן זית עדין
3 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי, קלוף וקצוץ
6 כפות רוטב סויה
1 פלפל אדום חריף, קצוץ
3/4 כוס מים
מלח
6 כפות חמאת בוטנים
1 כוס חלב קוקוס
לקישוט:
בוטנים וכוסברה, קצוצים
אופן ההכנה
  1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1.5 ס”מ ואת הברוקומיני לפיסות באורך 4 ס”מ.
  2. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוסיפים את הסויה, הברוקומיני, הפלפל החריף והמים ומבשלים על אש גבוהה עד שהירק מתרכך מעט אך שומר על צבעו, כ-6 דקות.
  3. מוסיפים את המלח, חמאת הבוטנים וחלב הקוקוס ומבשלים 5 דקות נוספות.
  4. לפני ההגשה מפזרים את הכוסברה והבוטנים.

 

חזרה